wtorek, 5 sierpnia 2014

230


Jogurt naturalny z płatkami, kawałkiem banana, jagodami goji, borówkami,  twarogiem i domowym masłem orzechowym.


Zrobiłam po raz pierwszy masło orzechowe.
Pyszne!
Troszkę za bardzo słone, ale kto powiedział,ze to moje ostatnie? ;)

9 komentarzy:

  1. Ja masełka nigdy nie słodzę ani nie solę - polecam Ci takie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Masełko orzechowe najlepsze domowe. Mój zapas też już się kończy, więc za niedługo zrobię kolejne :D

    OdpowiedzUsuń
  3. domowe masełko wciąż przede mną!

    OdpowiedzUsuń
  4. A ja muszę się zabrać jeszcze raz! Moje poprzednie mi spleśniało :(

    OdpowiedzUsuń
  5. Domowe masło nie ma sobie równych! :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Domowe masło nie ma sobie równych! :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Lubię takie połączenia, proste, szybkie i pyszne :)

    OdpowiedzUsuń