niedziela, 12 stycznia 2014

135


Płatki ryżowe z kakao, kawałkiem banana, mandarynką, kiwi, trochę twarogu orzechów mielonych i kakaowego kremu z kaszy jaglanej; kawa


Wczoraj ciężki poranek, dlatego nic nie dodałam...
Ale już jest ok.
Martwi mnie tylko moje nieopanowanie.

Czasem nie chce mi się uwierzyć, ze to ja.
Przecież rok temu byłam inna.
I trochę sobie z tym nie radzę...

6 komentarzy:

  1. ludzie się zmieniają, a my jesteśmy ludźmi :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Pierzynkę robisz bardzo prosto :) Są 3 sposoby: blender, siła mięśni i zwykły spieniacz do mleka :)
    1. Odpowiednią ilość mleka wlewasz do pojemniczka i przez kilka minut blendujesz
    2. Do słoiczka wlewasz mleko. zakręcasz słoiczek i przez kilka długich minut potrząsasz słoikiem :)
    3. Do szklanki wlewasz mleko i przez kilka sekund spieniasz :) spieniaczem do mleka :)
    Wybieraj opcję dogodną dla Ciebie :) Moja pianka powstała przy pomocy 2 sposobu :)

    Miseczka ze wspaniałymi składnikami :):)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wiem, co czujesz. Też czasem robię rzeczy nad którymi nie panuję...
    Jak ugotować płatki ryżowe? Nie umiem!: D

    OdpowiedzUsuń
  4. Uwielbiam platki ryzowea w szczegolnosci z tym pysznym kremem z kaszy jaglanej. Dzis wlasnie zrobilam ten krem i od razu sie zakochalam w jego smaku. A ciebie on zasmakowal ?

    OdpowiedzUsuń
  5. Nominowałam Cięęęęę :D

    PS., Śliczny masz background na blogu

    OdpowiedzUsuń